Program za vjenčanje iz snova

Osim pozivnica izrađujemo i revere i narukvice, oznake mjesta sjedenja i još puno puno toga. Program se ubrzo proširuje na pozivnice za krštenja, prve pričesti, rođendane i sl.Ono što je bitno za naglasiti je da u ponudi imamo preko 850 vrsta pozivnica, zahvalnica, revera, konfeta, podvezica, kutija za kolače,… Također u našim prostorijama (uz prethodnu telefonsku najavu na 091/512 67 52) možete, uz našu stručnu pomoć, izraditi unikatne artikle za vlastito vjenčanje. Preporučamo mladencima da s odabirom i naručivanjem  počinju što ranije, po mogućnosti nekoliko mjeseci unaprijed kako bi na vrijeme mogli izraditi potrebne artikle.
Mladenci su gotovo u pravilu preopterećeni obvezama i brigom oko svih detalja da jednostavno ne mogu kvalitetno odraditi sve sami. Prepustite nama brigu oko izrade pozivnica, zahvalnica, kitica i ostalog pratećeg programa i Vaše zadovoljstvo neće izostati.
Vaše vjenčanje je jedan od najvažnijih i najemotivnijih trenutaka u Vašem životu. Učinite ga još ljepšim i bogatijim pomožu sitnih detalja koje svi primjećuju i koji se pamte. DTP studio i Mary program tu su da Vam u tome pomognu.
Veliki izbor naše ponude možete sa cjenama, slikom i opisom pronaći na našoj internet  trgovini www.dtp.hr/shop gdje ćete pronaći veliki izbor ukrasnih traka, cvijetića, listića, mašna, latica, kamenčića i svega ostaloga što je potrebno da taj dan učinite posebnim.